Zdrava Srbija Instagram

Конкурс за младе пољопривреднике/це


Здрава Србија, 10.11.2014.
Саша Бугарчић

Bookmark and Share


 
Фондација Ана и Владе Дивац уз подршку Амбасаде Канаде подстиче развој омладинског предузетништва у сеоским подручјима


Фондација Ана и Владе Дивац објавила је Конкурс за младе пољопривреднике/це у оквиру Пројекта подршке младима у сеоским подручјима да покрену сопствене бизнисе у области пољопривреде. Путем конкурса ће бити изабрано најмање 5 младих пољопривредника/ца до 35 година који ће добити средства за покретање или проширење сопственог пољопривредног бизниса у износу до 330.000 динара. Средства за реализацију пројекта Фондација је обезбедила уз подршку Амбасаде Канаде у Србији. 


Конкурс је отворен до 27. новембра 2014. године. Одабрани млади предузетници ће добити подршку и менторинг, али и неопходну опрему, материјал или сертификате. Више информација о конкурсу можете погледати на сајту www.stvarnovazno.org.Циљ пројекта је креирање окружења за развијање омладинског предузетништва, нарочито у сектору пољопривреде.

Фондација Ана и Владе Дивац већ преко три године реализује пројекте подршке младима са циљем њиховог оснаживања и већег укључивања у локалне заједнице, јер је један од највећих проблема младих у Србији незапосленост.

Пројекат реализује Фондација "Ана и Владе Дивац" уз подршку Амбасаде Канаде у Србији.
Контакт:
www.stvarnovazno.org/poljoprivrednici
Јелена Ракић
Фондација “Ана и Владе Дивац”
Моб: 060 6666 517

E mail:[email protected]


Bookmark and Share

Mala Pijaca