Zdrava Srbija Instagram

Konkurs za mlade poljoprivrednike/ce


Zdrava Srbija, 10.11.2014.
Saša Bugarčić

Bookmark and Share 
Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku Ambasade Kanade podstiče razvoj omladinskog preduzetništva u seoskim područjima


Fondacija Ana i Vlade Divac objavila je Konkurs za mlade poljoprivrednike/ce u okviru Projekta podrške mladima u seoskim područjima da pokrenu sopstvene biznise u oblasti poljoprivrede. Putem konkursa će biti izabrano najmanje 5 mladih poljoprivrednika/ca do 35 godina koji će dobiti sredstva za pokretanje ili proširenje sopstvenog poljoprivrednog biznisa u iznosu do 330.000 dinara. Sredstva za realizaciju projekta Fondacija je obezbedila uz podršku Ambasade Kanade u Srbiji. 


Konkurs je otvoren do 27. novembra 2014. godine. Odabrani mladi preduzetnici će dobiti podršku i mentoring, ali i neophodnu opremu, materijal ili sertifikate. Više informacija o konkursu možete pogledati na sajtu www.stvarnovazno.org.Cilj projekta je kreiranje okruženja za razvijanje omladinskog preduzetništva, naročito u sektoru poljoprivrede.

Fondacija Ana i Vlade Divac već preko tri godine realizuje projekte podrške mladima sa ciljem njihovog osnaživanja i većeg uključivanja u lokalne zajednice, jer je jedan od najvećih problema mladih u Srbiji nezaposlenost.

Projekat realizuje Fondacija "Ana i Vlade Divac" uz podršku Ambasade Kanade u Srbiji.
Kontakt:
www.stvarnovazno.org/poljoprivrednici
Jelena Rakić
Fondacija “Ana i Vlade Divac”
Mob: 060 6666 517

E mail:[email protected]Bookmark and Share

Mala Pijaca